Vart ska man börja..

Var ett tag sedan jag skrev något. Har haft fullt upp med registreing hos polisen, fixat med jobb, plugg, lägenheten etc. Men nu börjar allt falla på plats och vi känner oss mer och mer hemmastadgade. 
 
Vi har hunnit med massor sedan sist. Det var spansk festival i bergen i Adeje. Otroligt häftig upplevelse! Vi har badat, snorklat, fått besök av Sebastians syster och man. Börjat extraknäcka lite och studerar vidare. Livet rullar på och vi trivs.
 
Lägenhetsletandet då?? Jovars, det rullar på. Jag har nog ringt på ungefär 550 miljoner lägenheter. Alla är upptagna. Det går undan. På mån ska vi kika på lägenhet i Los Cristianos (för er som varit här så ligger den vid fontänen typ..) En trea med poolområde etc. Hyran ligger på 750 euro så det är lite i mesta laget. På tisdag ska vi titta på ett duplex i Las Americas. Lite billigare 550 euro, men då utan el. Föregående var inkl. el. Den kanske hamnar på strax under 100 euro i mån för oss. Får se hur det blir, ska bli kul!
 
Ska försöka klicka upp lite kul bilder här nu då, internet är segt så håll tummarna. Kika under inläggen efter här strax då :) 
 
Hej så länge

Kommentera här: