Blixt & dunder

Det är vackert i paradiset just nu!
De senaste dagarna har bestått av blixtar och skyfall! Det mullrar och himlen lyses upp av vackra blixtar. På en del ställen är det översvämningar och varningar för att ta bilen har utfärdas i norra delen av Tenerife. Hyresvärden var här, han bor i Santa Cruz. Jag frågade hur vädret var, very bad svarade han allvarligt. Det blåste storm. 
 
Mormor har lämnat ön nu och fick höra varningar om storm och tornado på planet. Ingen tornado än, men storm, det har det varit. Lugnat sig nu. 
 
Vi sitter lugnt i hemmet och ser ut genom glasdörrarna. Det är snart över, på fredag kommer solen! Vi fortsätter att mysa tills dess! :) 

Äntligen är dom här!

Efterlängtade mormor & morfar!
 
Det är kul när mormor och morfar kommer, då blir det presenter & kvällsdopp :) Det var det första vi gjorde! Fler bilder på veckorna med dom kommer lite pö om pö. Men vi har det hur bra som helst och en vecka har snart gått! Tiden går så himla fort när man ska njuta! Och regningt har det varit med. Jag och mamma har hunnit sola oss vid enstaka tillfällen men på onsdag ska högtrycket ha försvunnit och vi kan strandhänga igen :)